FAT-VOINIC SI DOMNITA CEA FRUMOASA

FAT-VOINIC SI DOMNITA CEA FRUMOASA, de Nicolae Cojocaru.

Ed. Ion Creanga
1988

Multumim Gentianei pentru scanare.download FAT-VOINIC SI DOMNITA CEA FRUMOASA pdf scanata

2 comments:

 1. Buna!
  In primul rand felicitari pentru site, am gasit cateva carti pe care le-am iubit foarte mult si pe care nu le mai am.
  Dar am o problema, grava de tot. Exista o carte pe care o caut si nu stiu nici cum se numeste, nici cine este autorul, nici cand a fost publicata, nimic.
  Ce-mi aduc aminte:
  - povesti romanesti, o parte culese, o parte repovestite
  - cartea semana cu cele din seria Jules Verne, carti cu coperti cartonate, e foarte posibil sa fi fost publicata in cadrul colectiei "Biblioteca pentru toti copiii"
  - una poveste pe care mi-o amintesc era cu ... (personajul bun) care incearca fie sa cucereasca, fie sa salveze... (zana sau iubita) si i se da ca sarcina sa construiasca un tron din porfir. Si ca sa stea pietrele bine una peste alta, a trebuit sa le lipeasca cu sange. Ceea ce a si facut pana la ultima picatura, dupa care a murit.
  Stiu ca suna cam aiurea, dar cartea era frumoasa, nu toate povestile se terminau rau.
  Daca are cineva vreo idee cum se numeste cartea asta, as aprecia foarte mult.

  ReplyDelete
 2. Buna. Am descarcat carti frumoase de la voi. Felicitari si multumiri pentru ceea ce faceti. Si nu numai felicitari, ci si un cadou, pentru voi si pentru toti iubitorii acestei carti: am scanat si facut PDF mult cautatele aventuri ale micului personaj din cartea lui Kirill Buliciov, "Fetita de pe Terra". O puteti prelua de pe link-ul de mai jos si sa o puneti pe blogul de fata.

  https://hotfile.com/dl/191340157/81d2af0/Fetita_de_pe_Terra.pdf.html

  Sunt multi cei care cauta pe internet, de ani de zile, aceasta minunatie de carte. Ei, am gasit sa imprumut - cu mare noroc - un exemplar si mi-am pierdut doua zile scanand si facand acest PDF, dar merita fiecare secunda :) . Dupa ce veti posta "Fetita de pe Terra", voi trimite link-ul catre voi tuturor celor pe care i-am vazut pe net ca mor sa mai citeasca o data minunata poveste a Alisei cea din secolul XXI. Multa bafta si tineti-o tot asa.

  ReplyDelete